ДПА 2013. Збірник завдань для державної підсумкової атестації з економіки для 11 класу ОНЛАЙН

ДПА 2013. Збірник завдань для державної підсумкової атестації з інформатики для 11 класу  ОНЛАЙН

Збірник завдань для державної підсумкової атестації з економіки : 11 клас / уклад. : Ю.В. Бицюра, Г.О. Горленко, С.Л. Капіруліна. – К. : Центр навч.-метод. л-ри, 2013.
Державна підсумкова атестація (ДПА) з економіки проводиться в 11 класах загальноосвітніх навчальних закладів у класах як економічного (як обов'язковий предмет), так і інших профілів навчання (як предмет за вибором). Тобто учні, які вивчали «Економіку» на рівні стандарту або академічному рівні, можуть обрати для складання ДПА саме цей предмет.

Запропонований «Збірник завдань для державної підсумкової атестації учнів з економіки» складено відповідно до чинної програми та вимог щодо проведення ДПА учнів 11 класів загальноосвітніх навчальних закладів. Завдання ДПА підготовлене так, щоб мати можливість перевірити рівень навчальних досягнень учнів щодо розуміння основних економічних понять і законів, уміння аналізувати економічні явища, аргументувати прикладами власну думку; висловлювати власне ставлення до подій, що відбуваються в сучасній економіці.

Збірник містить 20 варіантів атестаційних робіт. Навчальні заклади визначають не менше десяти варіантів для кожного класу. Якщо кількість учнів менша десяти, кожен з них отримує окремий варіант. Вибір варіанта атестаційної роботи для кожного з учнів має бути організований шкільною комісією з проведення ДПА шляхом вибору номерів від 1 до 10-20 (в процесі жеребкування).

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

семь − пять =

Этот сайт использует Akismet для борьбы со спамом. Узнайте, как обрабатываются ваши данные комментариев.